събота, 10 септември 2011 г.

Белота и грация

Ето и моето първо участие в предизвикателствата на Картичкофуриите- "Бяла картичка". Изключително много харесвам белия цвят и няма как да пропусна. Ето я и нея:






6 коментара:

  1. Еха, какви оригинални неща, може да направо човек с шаблоните..Много е красиво..Цялата композиция, както и идеята за балетната поличка е оригинална..Поздравления и успех!

    ОтговорИзтриване
  2. Невероятно красива картичка с балерина ! Поздравления ! :)

    ОтговорИзтриване
  3. Браво! Браво! Ако не беше писала нямаше дори да предположа, че е първо участие - страхотна картичка и замисъл и изпълнение - изпипана до съвършенство - Поздравления! Благодаря ти от сърце, че първото ти участие е точно в зададеното от мен предизвикателство при Картичкофуриите! Имаш талант и се надявам по-често да виждам твои неща в предизвикателствата!

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря Юле за хубавите думи. И аз се надявам, че ще имам време, за да се включвам по-често в предизвикателства. А твоята тема ми допадна изключително много и се постарах да успея да я изработя и публикувам в срока:)

    ОтговорИзтриване
  5. Започваш много силно, имаш талант, от теб се иска да не спираш да работиш по това ;) Ще те следя, защото съм любопитна да видя развитието ти - страхотна неща правиш - Браво! Честито и прегръдки!

    ОтговорИзтриване
  6. Как съм пропуснала тази красота! Нежност и изящество е тази картичка! Обожавам картичките в бяло! Поздравления, Деси!

    ОтговорИзтриване